Bjørn Vidar Solli Quintet feat. Seamus Blake
}

Lørdag 24. april 2021 kl 20.00

Trykkeriet Scene, Olav Tryggvasons gate 5, 7011 Trondheim

220,- (ordinær) / 170,- (student) / 100,- (TJF-medlem)

Eldbjørg Raknes Solo. Med forum / samtale etter konserten


ELDBJØRG RAKNES: vokal, tangenter, elektronikk, perkusjon

TOR BREIVIK: lyd

Eldbjørg Raknes er anerkjent som særegen sanger, improvisator, komponist og formidler. Hun lager unike lydsfærer og låter inspirert av både noise, Satie, bossa og R&B. Hun har mottatt en rekke priser, bl.a. Norsk jazz´ høyeste utmerkelse Buddyprisen og Radka Toneffs Minnepris. Koronatiden har hun brukt til å jobbe med ny musikk og mot nytt album – så TJF-konserten vil inneholde mye nytt materiale.
Samarbeidet med lydmagiker Tor Breivik har utviklet sitt samarbeid over mange år og sammen har de fylt, utforsket og utfordret mange ulike rom og scener – innendørs og utendørs – innenlands og utenlands.

Om live-albumet Bumblebee (2019):
«En gripende helhet. Neddempet. Framført med nerve, en lavmælt intensitet og en formidabel stemme som kryper inn under huden(…)
Raknes har vært en viktig og særegen stemme i norsk jazz siden hun gikk ut fra den berømmelige jazzlinja i Trondheim en gang på midten av nittitallet, et sted hun fortsatt holder hus, nå som lærer for nye generasjoner. Hun har kjørt på med egne prosjekter. Fra kompromissløs improvisasjon og vokalkunst i et øyeblikk, til barnesanger i det neste.»
– Dagsavisen
 
Det blir forum etter konserten. En samtale hvor Eldbjørg forteller om musikken og livet.
 

Lørdag 24. april 2021 kl 20.00 
Døra åpner kl 19.00, konserten starter kl 20.00
Adresse: Trykkeriet Scene, Trondheim

Billetter: 220kr ordinær/ 170kr student /
100kr Trondheim Jazzforum-medlem