Bjørn Vidar Solli Quintet feat. Seamus Blake
}

Lørdag 21. november 2020 kl 20.00

Dokkhuset scene, Trondheim

220,- (ordinær) / 170,- (student) / 100,- (TJF-medlem)

I LIKE TO SLEEP

Trondheim Jazzforum og Dokkhuset Scene presenterer: 

FEM ÅR MED POWERJAZZ TO THE PEOPLE!
De unge powerjazz-tungvekterne I LIKE TO SLEEP har feid over Norges jazzklubber og festivaler siden oppstarten i 2015. De har blant annet vunnet Jazzintro og tittelen «Årets unge jazzmusikere 2018» med et tilhørende Gramo-stipend på 150 000 kroner, spilt vanvittig mye, og fått lovord og gode anmeldelser i norsk og internasjonal presse for deres konserter og utgivelser.
Den 21. november er vi så heldige å kunne presentere en helt eksklusiv konsert:

I LIKE TO SLEEP + ANIMATHOR feirer fem år med powerjazz to the people!

Tradisjonen tro inviterer I LIKE TO SLEEP med seg en eller flere gjester i forbindelse med deres årlige jubileumskonsert. I 2018 da de feiret tre år inviterte de med seg hele 13 musikere, så det er ingen tvil om at denne kvelden vil komme til å bli storslått og “one for the books”!
Konserten er også eksklusiv på den måten at dette vil bli eneste mulighet til å se bandet i resten av 2020, i tillegg til at det vil bli gjort film- og lydopptak.

I år har de invitert med seg animasjonskunstneren Animathor (Thor Sivertsen). For anledningen lager han en film med utgangspunkt i hans prisvinnende film «Pulsator» som skal vises i samspill med bandet.

Med en besetning bestående av trommer, barytongitar/bass-VI og vibrafon driver I LIKE TO SLEEP nybrottsarbeid hvor de henter estetikk fra 60- og 70-tallets friere jazz og progrock, og kombinerer det med et stort fokus på improvisasjon og rå energi. Musikken beskrives best med deres eget mantra, “powerjazz to the people”.
Den 17. april slapp trioen sitt etterlengtede andrealbum “Daymare” på det høyt respekterte plateselskapet Rune Grammofon, med strålende anmeldelser fra nasjonal og internasjonal presse.

I LIKE TO SLEEP er
Amund Storløkken Åse – vibrafon
Nicolas Leirtrø – barytongitar/bass-VI
Øyvind Leite – trommer

 Arr.: Trondheim Jazzforum og Dokkhuset Scene

Lørdag 21. november 2020 kl 20.00
Døra åpner kl 19.30, konserten starter kl 20.00
Adresse: Dokkhuset Scene, Trondheim

Billetter: 220kr ordinær/ 170kr student /
100kr Trondheim Jazzforum-medlem

Foto: Juliane Schütz