}

21. september 2016 kl. 20:00

@

Feminalen / Avant Garden / Moskus

200,- / 100,-

Trondheim Jazzforum er stolte over å kunne presentere et av de mest spennende og fremgangsrike nye bandene fra Jazzlinja i Trondheim!

Megalodon Collective er en nordisk jazz/impro septet med utspring fra Jazzlinja i Trondheim. Dette bandet bestående av nyutdannede unge jazzmusikere har allerede rukket å etablere seg på det nordiske og europeiske jazzkartet. Bandet slapp debutalbumet “Megalodon” i september 2015 på Gigafon. Albumet ble nominert til Spellemannsprisen 2015 og under Vossajazz 2016 ble guttene kåret til “Årets Unge Jazzmusikere”.

De fleste av bandets medlemmer skriver låtene, noe som gjør uttrykket variert og spennende. Likevel bevarer bandet det særegne soundet av tre saksofoner, gitar, to trommesett og kontrabass gjennom det brede spekteret av låter. Vi får høre alt fra gjennomkomponerte arrangementer, høylytte friimproviserte strekk, swingende riff og nydelige ballader fremført av noen av de mest kreative og dyktige musikerne som har kommet ut fra Trondheims egen Jazzlinje. Er du stolt av å komme fra Jazzbyen Trondheim, vil du bli enda stoltere om du kommer deg på Megalodon Collective 21.september!

Martin Myhre Olsen – sax

Karl ‘Kalle’ Nyberg – sax

Petter Kraft – sax

Karl Bjorå – gitar

Aaron Mandelmann – bass

Andreas Winther – trommer

Henrik Lødøen – trommer