Bjørn Vidar Solli Quintet feat. Seamus Blake
}

Onsdag 3. mars 2021 kl 20.00

Dokkhuset scene, Trondheim

220,- (ordinær) / 170,- (student) / 100,- (TJF-medlem)

Moksha

Moksha består av gitarist Oddrun Lilja Jonsdottir, Tore Flatjord på perkusjon og Sanskriti Shrestha på perkusjon og vokal. Sammen skaper de et distinkt møte mellom jazz, indisk raga, stemningsfull improvisasjon og komplekse rytmer. Jonsdottirs elektriske og akustiske gitar danser, løper og svever seg gjennom låtene. Perkusjonen danner lag på lag i sugerende, rytmiske mønstre. Shresthas vokal spenner fra melodiøs sang til vokalperkusjon og tilfører uventede elementer til komposisjonene.

Musikken inviterer til meditasjon og ettertanke, i et spill mellom følelser og intellekt. Deres album The Beauty of an Arbitrary Moment er en selvsikker og inspirert debut som leverer mye og lover mer for fremtidige utgivelser.

Moksha har de siste årene turnert i Norge, Europa og i Nepal og har samarbeidet med artister som Ashraf Sharif Khan (Pakistan), Rubin Shrestha (Nepal) og Bugge Wesseltoft (Norge). I april 2016 ga Moksha ut sin kritikerroste debutplate «The beauty of an Arbitrary Moment» på plateselskapet Jazzland.

«Combining Nordic jazz and Indian Raga, Moksha’s music can veer off into intense realms of expression»
– John Ephland, Downbeat Magazine January 2017
 

Onsdag 3. mars 2021 kl 20.00 
Døra åpner kl 19.00, konserten starter kl 20.00
Adresse: Dokkhuset Scene, Trondheim

Billetter: 220kr ordinær/ 170kr student /
100kr Trondheim Jazzforum-medlem