}

21.august 2018, kl 20.30

@

Antikvariatet, Trondheim

220,- / 170,- / 100,-

Siril Malmedal Hauge / Jacob Young

Duoen til Siril Malmedal Hauge og Jacob Young oppstod etter at de begge ble invitert til å medvirke som studiomusikere på en plateinnspilling i 2016.

Noen uker senere ringte Siril til Jacob og lurte på om de skulle gjøre noe mer sammen, noe Jacob allerede hadde hatt i tankene. Dermed ble det realitet. De startet å jobbe og gjorde noen sporadiske opptredener sammen, før de gikk i studio og lekte seg frem til resultatet “Last Things”.

Sirils unike talent og formidlingsevne som vokalist tar umiddelbart fokuset når man lytter til henne. Siril og Jacob er begge to komfortable i mye av det klassiske jazz repertoaret, men samtidig er de ikke redde for å eksprimentere med sanger fra andre sjangre.

«Vakkert, melodiøst og melankolsk»- Fredrik Wandrup, Dagbladet

«Duo-debut med håndverk og kunst.

En ung sanger og en garvet gitarist har noe stort på gang som duo i et balladedominert jazz/pop/original-repertoar.» – Terje Mosnes, Jazzinorge.no

Albumet «Last Things» ble sluppet januar 2018 på plateselskapet Oslo Session Recording, med releaseturné i mars, og slippes oktober 2018 på plateselskapet «Blue Gleam» i Japan.

 

Siril Malmedal Hauge / Jacob Young

21.august, Antikvariatet, kl 20.30