Åse/Strønen Duo
}

27. november 2018 kl 20:30

Antikvariatet, Trondheim

220,- (ordinær) / 170,- (studenter) / 100,- (medlem)

Jan Erik Vold / John Pål Inderberg / Bjørn Alterhaug

«Yesterday is history. Tomorrow is a mystery.
And today? Today is a gift.
That’s why we call it the present»
– Babatunde Olatunji (Nigeriansk trommemester)

Etter en fenomenal konsert på Litteraturhuset i vår, var det ingen tvil om at denne trioen av jazzbautaer også burde være en del av Trondheim Jazzforums høstprogram. Gjennom ord og musikk vil Jan Erik Vold, John Pål Inderberg og Bjørn Alterhaug formidle et program som inneholder en blanding av humor, dypt alvor og engasjement.

Jan Erik Vold (f. 1939) er lyriker, gjendikter og litteraturskribent og -formidler. Hans lyrikk rommer alt fra nonsensdikt til politisk engasjert lyrikk. Jan Erik Vold har gitt ut flere plater i samarbeid med kjente musikere, blant andre Chet Baker, Jan Garbarek og Egil Kapstad.

John Pål Inderberg (f. 1950) er saksofonist, arrangør og komponist. Han har spilt i flere grupper og medvirket på en rekke plater – blant andre med Bodega Band, Svein Folkvord og Bjørn Alterhaug. Inderberg har i flere år vært en del av Trondheim Jazzorkester og han har vært professor ved Jazzlinja ved NTNU.

Bjørn Alterhaug (f. 1945) er bassist, arrangør og komponist. Han har for det meste ledet egne grupper, men har også deltatt i en rekke grupper utenom sine egne. Alterhaug har både utgitt egne plater og medvirket på et stort antall plater. I tillegg til sitt virke som musiker har han vært professor ved Institutt for musikk (NTNU).