Bjørn Vidar Solli Quintet feat. Seamus Blake
}

Torsdag 9. mars 2023 kl 20.00

Dokkhuset Scene, Trondheim

220,- (ordinær) / 170,- (student) / 100,- (TJF-medlem)

We Are & Solveig Wang

 

WE ARE er en svensk/norsk trio bestående av Karl Hjalmar Nyberg på saksofon og keyboard, Aaron Mandelmann på bass og Axel Skalstad på trommer.

Til tross for sin unge alder, har Nyberg, Mandelmann og Skalstad etablert seg som kritikerroste og viktige skikkelser i det norske og svenske jazzmiljøet. De er kjent fra prosjekter som spellemannsnominerte Megalodon Collective, Krokofant, Post Sun Vision, Kalle, Eberson, Trondheim Jazzorkester og flere andre ensembler.

 
Deres ulike stemmer som utøvere og komponister gir Junk Jewelry et eklektisk preg av sjangeroverskridende holdninger til musikk som strekker seg skamløst, fra hjerteskjærende enkle melodier til kompleks «musikk-akademisk sportsgymnastikk» med naturlige overganger til fri improvisasjon.
 

Med på denne konsert er keyboardist Solveig Wang fra Fieh og Nothing Personal.

 «Intuitiv melodikk sidestilles med med komplekse rytmer, skillet mellom akustiske og elektriske lyder viskes ut, og resulterer i et friskt og sterkt ensembleuttrykk. Her finner vi avanserte melodier med komplekse rytmer, men som likevel har et lekent uttrykk. Dette lar lytteren nyte ferden i det musikerne lar skillet mellom akustiske og elektriske lydkilder smelte sammen.»

 
Døra åpner kl 19.30, konserten starter kl 20.00

 
Adresse: Dokkhuset Scene
 
Billetter: 220kr ordinær/ 170kr student /
100kr Trondheim Jazzforum-medlem